Deze website gebruikt cookies
×

Fietsen in het Rivierengebied

Geniet op de fiets van het mooie rivierlandschap. Fiets over de rivierdijken en door de polders en laat je verrassen door onverwacht mooie uitzichten en prachtige natuurlijke gebieden.

vliegtuig WO2

De Herinneringsroute WO2 neemt u mee langs meer dan 20 herinneringen aan de Tweede Wereldoorlog.

Verzet tegen onderdrukking, razzia's en ronkende motoren van gevechtsvliegtuigen, moedige piloten en bemanningen. Begin en eindpunt van de route is het WO2 & Vliegeniersmuseum wat op 10 mei 2017 door Professor mr. Pieter van Vollenhoven is geopend.

fietstocht Linge

Rivier De Linge stroomt door de Betuwe van Doornenburg tot Gorinchem.

Deze Linge fietsroute in het rivierengebied gaat via Vuren langs de Linge en brengt je langs Heukelum, Leerdam, Kedichem en Arkel. Onderweg passeer je diverse mooie natuurgebieden en mooie rivierdorpen.

Fietstocht vuren - woudrichem

Kom fietsen in het rivierengebied van Vuren. Er zijn diverse fietsroutes uitgezet. Deze fietsroute gaat over de rivierdijken langs de de rivieren en mooie natuurgebieden.

De routes zijn verkrijgbaar bij de toeristische informatiebalie in het gemeentehuis in Asperen of bij de VVV in Leerdam.

Fietstocht Zaltbommel

Deze mooie fietsroute in het rivierengebied van Vuren naar Zaltbommel is een mooie fietstoertocht over de rivierdijken langs de uiterwaarden van de Waal.
Onderweg passeer je diverse mooie natuurgebieden en mooie rivierdorpen.

×

TOP